VVS

Ventilationsfixarna är så mycket mer än ventilation, vi är även en certifierad VVS-firma som jobbar med den senaste tekniken och hjälper dig med allt från underhåll av avlopp till att bli av med akut stopp i avloppet.

Avloppssystem behöver alltid underhållas, oavsett om det är en ny eller gammal fastighet. Ventilationsfixarna är certifierade inom VVS och arbetar med den senaste tekniken för att tryggt och professionellt kunna hjälpa dig med alla typer av VVS-problem.

Underhåll av rör

Regelbundet underhåll gör att du slipper stopp i fastighetens avloppssystem. Oftast är underhållet i form av spolningar av rören. Ventilationsfixarna erbjuder både rörspolning och högtrycksspolning för att hålla rören rena från slam och annat som kan skapa stopp i husets avlopp.

Har det gått så långt att det redan är ett stopp i rören kan vi genom att filma i rören hitta stoppet och se vad det beror på. I äldre rör kan det handla om att rötter har vuxit in i rören och fungerat som ett stopp för papper och större bitar som spolats eller sköljts ner i avloppet. Genom att filma i rören kan vi komma fram till orsaken till stoppet och sätta in rätt typ av åtgärd. 

Besiktning av rör

Är du i färd med att köpa ett hus och vill vara säker på att avlopp och rörsystem inte kommer att vara något som orsakar dig problem i framtiden är en besiktning att rekommendera. Vi utför även besiktningar för att säkerställa kapaciteten i rören, och som ett led i att långsiktigt ha ett fungerande avloppssystem. En besiktning är en försäkring för att slippa bli överraskad av ett stopp i avloppet. Det är också ett sätt att slippa överraskande kostnader om det är något som måste rättas till akut.

Vi finns i Luleå, Umeå, Arvidsjaur, Skåne, Blekinge och Halland! 

Tel: 0920-219338

info@ventilationsfixarna.se

 

Huvudkontor:

Handelsvägen 13

973 45 Luleå

Innehar F-skattsedel

© 2020 Ventilationsfixarna.se