vent_ill_2.png

VENTILATION

Ventilationsfixarna kan hjälpa dig med det mesta som har med inomhusluft att göra. Vi är certifierade, erfarna och kunniga. Dessutom använder vi alltid den senaste tekniken vilket spar både tid och pengar för våra kunder. 

FLÄKTBYTEN

Alla typer av fläktar behöver underhåll och med jämna mellanrum behöver även filter bytas. Vi utför olika typer av fläktbyten, allt från köksfläkt till övriga fläktsystem.

VENTILATIONSKANALER

Rengöring av ventilationskanaler och även reparation är viktigt för att upprätthålla ett bra inomhusklimat, det kan även bespara mögelangrepp samt minska risken för att utveckla allergier.

SYSTEMINSTALLATIONER

Vi utför olika slags service arbeten vilket sparar både er utrustning och bidrar till en mer kostnadseffektiv förbrukning av energin.

Missa inte våra erbjudanden inom ventilation!

Helhetsleverantören

Ventilationsfixarna erbjuder inköp, installation och reparation av allt som har med luft och ventilation att göra. Vi gör gratis hembesök för att hjälpa dig att hitta rätt lösning för just din fastighet. Oavsett om det är ett nytt ventilationssystem, service på ett befintligt system eller tips för bättre inomhusluft du behöver hjälp med kan vi hjälpa dig. Vi kan systemen och produkterna, och vi vet vad som krävs för att anpassa systemen till de svenska förhållandena.