Namnlös design (1).jpg

FAST PRIS - SAMMA KOSTNAD VARJE MÅNAD!

INGEN KONTANTINSATS. INGEN STARTAVGIFT!

FRI SUPPORT - 365 DAGAR OM ÅRET! 

SLIPP KONTANTINSATS & OVÄNTADE EXTRAUTIFTER!

- LUFTVÄRMEPUMP TILL FAST MÅNADSKOSTNAD

NI HAR FRÅGAT. NU SVARAR VI! 

Med vår helt nya tjänst - VENTFIX 365 - kan du nu äntligen köpa luftvärmepump utan att behöva lägga in en kontant-

insats. Du betalar ingen uppläggnings- eller startavgift, du betalar endast en månadskostnad som är samma varje månad. Inga oväntade kostnader tillkommer! 

FRI INSTALLATION - ALLT INGÅR! 

När en luftvärmepump installeras är det allt som oftast något som tillkommer. Kanske behöver du trots allt ett markstativ, kanske behöver du längre rördragning eller så kanske du behöver el-installation. I vanliga fall innebär det extrakostnader. Med VENTFIX 365 gör det inte det. Med VENTFIX 365 ingår allt som krävs för att din luftvärmepump ska fungera optimalt! 

FRI SUPPORT & HJÄLP 365 DAGAR/ÅR

Om din luftvärmepump skulle strula så kontaktar du oss direkt. Om vi inte kan hjälpa dig på telefon så kommer vi hem till dig och tittar på maskinen. Om något är fel på maskinen så täcks det av garantin. I de allra flesta fall är det dock handhavandefel. Detta brukar kosta pengar, men inte med VENTFIX 365. Med VENTFIX 365 är hjälpen alltid kostnadsfri, oavsett vad som är orsaken till felet. Dessutom finns vi tillgängliga för dig 365 dagar om året! 

FRITT VAL NÄR PERIODEN ÄR SLUT! 

Din VENTFIX 365-period är över samtidigt som maskinens garanti tar slut. Då är det du som bestämmer vad du vill göra. Antingen behåller du maskinen, nu helt utan kostnad, eller så får du en helt ny, modern maskin till samma månadskostnad som tidigare!