Toshiba daiseikai 9: 35 supreme

Daiseikai-9-RAS_PKVPG.jpg

Daiseikai 9 pumpen är resultatet av lång erfarenhet och innovation av Toshiba. Enheten är utvecklad för optimal besparing - både på ekonomi i hushållet och miljön som helhet.

Med sin höga energieffektivitet (A+++ klass) i såväl uppvärmning som kylning ligger den i framkanten på marknaden. Pumpen är utrustad med en smart kombination av Inverter och Twin Rotory kompressor för att maximera energibesparingar samtidigt som den ger största möjliga driftområde med värmeeffekter från 0,70 kW till 7,70 kW (för att klara de allra hårdaste klimaten ända ner till - 35° C).

 

Oberoende tester utförda av tredje part i Skandinavien bekräftar att enheten håller en stark kapacitet oavsett yttre villkor. Dessutom har den ett SCOP-värde på 5.30 vilket innebär att energieffektiviteten av både uppvärmning och kylning ligger i toppklass.

 

Daiseikai 9 pumpen är utrustad med ett framtida miljövänligt köldmedium (R32) som är framtaget för sin låga uppvärmningspotential vilket avsevärt minskar växthusutsläppen. Den nya designen och teknologin på enheten är dessutom framtagen specifikt för att undvika läckage vilket drastiskt minskar de negativa miljöeffekterna under hela produktens livscykel.

 

Modellen är speciellt framtagen för nordiska hushåll för att klara av det tuffa och har en hög dokumenterad värmeeffekt ända ner till - 35° C. Utöver detta har pumpen en rundad och diskret design för att se mindre klumpig ut samt passa in i det moderna hemmet.

Utöver dess energieffektivitet är enheten utrustad med ett flertal smarta och lätthanterliga funktioner för att underlätta i hemmet - alla enkelt justerbara med den medföljande fjärrkontrollen för en enklare vardag.