RENGÖRING VENTILATIONSKANALER

Ventilationsfixarna erbjuder Rengöring av alla till- och frånluftskanaler, IM-kanalen samt justering av alla don för bra luftflöde, för endast 2690 kr.

Har ni ventilationskanaler i huset?

Enligt myndigheterna MSB och SSR bör man rengöra dessa kanaler minst vartannat år för optimalt inomhusklimat och sänkt energiförbrukning. Det samlas damm, smuts och till och med mögel i dessa kanaler som medför ett dåligt inomhusklimat. Dessutom kan allt från löv till fågelbon fastna i frånluften, vilket kan täppa till ventilationsmöjligheterna helt och hållet. Dåligt rengjorda ventilationskanaler kan medföra hälsorisker i form av astma och allergier. Med barn och pälsdjur i huset är det extra viktigt att rengöra då barn är speciellt känsliga och kan komma att utveckla allergier om inte luften byts ut som den ska varannan timme.

Professionell rengöring av ventilationskanaler

Ventilationsfixarna använder professionella maskiner för att rengöra ventilationskanalerna i ert hem. Vi har en speciell borstviska för rengöringen av kanalerna, och en specialdammsugare för att ta upp smutsen. Dessutom har vi en robotkamera vi kan skicka in i kanalerna och se hur det ser ut där.


I IM-kanalen (spisfläktskanalen) i köket är det viktigt att hålla koll på fettnivån och motverka brandrisk. Lagar ni mycket mat hemma är det viktigt att spisfläkten fungerar som den ska. Mycket matos kan bidra till en ofräsch inomhusluft och bildar mögel i IM-kanalen om den inte rengörs regelbundet.

 

Vi rengör åt dig!

Ventilationsfixarna erbjuder rengöring av IM-kanalen till ett fast pris. Vi rengör alla tilluftskanaler och frånluftskanaler, IM-kanalen samt justerar in alla don för ett bra flöde. Kostnaden är 3290 kr inkl. moms efter skattereduktion.

Bilderna visar hur det kan se ut i smutsiga kanaler.

Vi finns i Luleå, Umeå, Arvidsjaur, Skåne, Blekinge och Halland! 

Tel: 0920-219338

info@ventilationsfixarna.se

 

Huvudkontor:

Handelsvägen 13

973 45 Luleå

Innehar F-skattsedel

© 2020 Ventilationsfixarna.se