Fläkt_4x.png

Luftvärmepumpar

Vi utför olika typer av service och reparationer på luftvärmepumpssystem, i de fall då det ej är lönsamt att reparera kan vi bistå med klimatkloka nyinstallationer.

Systeminstallation

Vi utför olika slags service arbeten vilket sparar både er utrustning och bidrar till en mer kostnadseffektiv förbrukning av energin.

Ventilation

Ventilationsfixarna kan hjälpa dig med det mesta som har med inomhusluft att göra. Vi är certifierade, erfarna och kunniga. Dessutom använder vi alltid den senaste tekniken vilket spar både tid och pengar för våra kunder. 

Fläktbyten

Alla typer av fläktar behöver underhåll och med jämna mellanrum behöver även filter bytas. Vi utför olika typer av fläktbyten, allt från köksfläkt till övriga fläktsystem.

Värmepumpsreparationer

Vi har stor erfarenhet av olika typer av felsökningar vilket gör oss effektiva när ni behöver snabb hjälp.

AC-reparation

En AC-anläggning kräver service och ibland reparationer, vi hjälper er gärna med detta alternativt inköp och installation av ny anläggning.

Ventilationskanaler

Rengöring av ventilationskanaler och även reparation är viktigt för att upprätthålla ett bra inomhusklimat, det kan även bespara mögelangrepp samt minska risken för att utveckla allergier.

Helhetsleverantören

Ventilationsfixarna erbjuder inköp, installation och reparation av allt som har med luft, ventilation och värme att göra. Vi gör gratis hembesök för att hjälpa dig att hitta rätt lösning för just din fastighet. Oavsett om det är värme, kyla eller bättre inomhusluft du behöver hjälp med kan vi hjälpa dig. Vi kan systemen och produkterna, och vi vet vad som krävs för att anpassa systemen till de svenska förhållandena.