Unna dig riktig kvalitet!

Innovativ, effektiv, pålitlig, miljövänlig, energibespa­rande Starka värderingar som genomsyrar allt Toshiba gör.

I över 50 år har Toshiba erbjudit sina kunder högsta precision av japansk kvalitet.  

TOSHIBA SEIYA NORDIC

Effektiv för värme och svalka
Toshiba Seiya Nordic är den eleganta lilla luftvärmepumpen som antingen sprider skön värme eller svalkande kyla. Tyst och effektiv, perfekt för ovanvåningen, sovrummet, gillestugan, garaget eller Attefalls-huset.


Tystgående och flexibel användning
Med sin kompakta och smakfulla design passar
Seiya Nordic perfekt som både värmekälla och luftkonditionering. Luftspridningen har swing-funktion och 12 fasta lägen, samtidigt som du kan välja mellan 5 olika fläkthastigheter. Enheten går även att använda som avfuktare, vid behov.

Upp till 120 kvm

3,2 kW

5.0 kW

21 dB (A)

TOSHIBA SHORAI EDGE

Ultimat komfort ner till -25°C
SHORAI Edge har flera funktioner för komfort under de tuffaste förhållanden. Dess effektivitet året runt kommer att hålla dig varm även när utomhustemperaturen faller ner till -25°C!

Absolut tystnad
Toshiba är ständigt innovativa för att garantera produkter i linje med användarnas förväntningar. För att minska ljudnivån och förbättra komforten är SHORAI Edge försedd med funktionen tyst drift för att reducera ljudnivån på utomhusenheten. Med denna funktion minskar även ljudnivån från inomhusenhet för att ge dig en god natts sömn.

Värmer upp till 180kvm

AAA+

WiFi kompatibel

19 dB (A)

Skicka in din förfrågan!

Vår personal har över tjugo års erfarenhet från branschen och har behörigheter och certifikat som krävs för att utföra arbeten på ett korrekt sätt.