Installation av luftvärmepump

Införskaffande av luftvärmepump är en god investering för både ditt välmående och ekonomi. Vi kommer ta reda på den information som behövs för att kunna rekommendera dig den luftvärmepump som uppfyller dina behov.

Har du frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Frågor att tänka på vid ett köp av en luftvärmepump

Alla luftvärmepumpar består av två delar; en utomhusdel och en inomhusdel. Det finns olika modeller av luftvärmepumpar. Den mest vanliga modellen är att inomhusdelen är vägghängd i närheten av där utomhusdelen är placerad.

Det finns även de modeller där inomhusdelen består av en golvmodell eller takkassett. Vi har erfarenhet av alla lösningar och kommer rekommendera dig den som är bäst för ditt behov.

Villan

Genom att installera en luftvärmepump som komplement till din huvudsakliga uppvärmningskälla kan du i många fall minska din uppvärmningskostnader upp till 70%. Därtill får du din önskade temperatur under alla årets årstider samt en bättre luftkvalitet genom att luftvärmepumpen rengör luften du dagligen andas in.

Garaget

För många stugor fungerar en luftvärmepump utmärkt som den enda uppvärmningskällan. Det ger dig ett ekonomiskt uppvärmningssystem som du, med hjälp av wifi-styrning, kan anpassa till underhållsvärme den tid du inte spenderar i stugan, höja/sänka temperaturen på distans inför ditt ankommande. Underhållsvärme minskar risken för fukt och oönskad lukt i din stuga.

Stugan

Håll garaget fritt från mögel, fukt och oönskad lukt genom att hålla rätt temperatur.

Placering av luftvärmepump

Föregående bild
Nästa bild