Installation av air conditioner

AC är ett bra val för dig som endast är i behov av kyla och förbättrad luftkvalitet. Allt fler har börjat få upp ögonen för fördelarna med att kunna ha ett svalt och skönt hem under sommarmånaderna.

Har du frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Några fördelar med AC

1. Produktiviteten kan öka med AC, då den trötthet som ofta orsakas av värme och dålig cirkulation uteblir. Resultatet går att applicera på såväl offentliga miljöer som på hemmiljön och arbetsplatsen.

2. Man sover bättre i en behaglig temperatur. Med god sömn orkar du bättre de dagar du ska jobba och kan njuta mer av din semester under lediga dagar.

3. Luftrening är en medföljande funktion hos många sorters AC. Detta är toppen för dig med pollenallergi, då hemmet verkligen kan bli en fristad med ren och sval luft, där du kan få vila upp dig.

4. Avfuktning bidrar till ett mer behagligt inomhusklimat. För en AC kyler inte bara, utan avfuktar dessutom luften. När temperaturen sjunker på kvällen, ökar den relativa luftfuktigheten och detta kan upplevas som obehagligt. Genom att sänka luftfuktigheten får du ett mer behagligt inomhusklimat, när det är varmt.

5. Med stängda dörrar och fönster slipper du få in pollen, myggor, fåglar, grannens katt och annat som letar sig in genom öppna dörrar och fönster.

Vi erbjuder även..

Ventilation

En ventilations​anläggning som inte underhålls samlar på sig damm, smuts och även mögel

Service & Reparationer

Vi har stor erfarenhet av olika typer av felsökningar vilket gör oss effektiva när ni behöver snabb hjälp.

Installation av luftvärmepump

Införskaffande av luftvärmepump är en god investering för både ditt välmående och ekonomi.

Ni hittar oss i Blekinge Småland Halland Skåne