Vi finns i Luleå, Arvidsjaur och Umeå!

Tel: 0920-219338

info@ventilationsfixarna.se

 

Huvudkontor:

Handelsvägen 13

973 45 Luleå

Innehar F-skattsedel

© 2019 Ventilationsfixarna.se

Erbjudande AC/luftvärmepump

Innova Balance 12

Ett bra klimat i bostaden ger både bättre sömn och motverkar trötthet generellt under dagen. Därför kommer dagens luftkonditioneringssystem, utöver temperaturregleringen, utrustade med sofistikerade rengörings- och filtersystem speciellt framtagna för att hålla inomhusklimatet hälsosammare.

 

Vetenskapliga studier visar att 80% av alla villor inte har tillräckligt luftombyte. Ett AC-system ser till att luftombytet i er bostad är optimalt. Detta har visats halvera risken för barn att drabbas av astma och även kraftigt minskat problematiken med pollen och pollenallergier.

 

Många fördelar med AC

Det ökade luftflödet förbättrar även syre- och koldioxidförhållandet i bostaden (som annars blir för mycket koldioxid p.g.a. vår andning) vilket annars kan ge upphov till huvudvärk, yrsel och illamående. Systemet filtrerar dessutom bort eventuella föroreningar och partiklar från luften som kommer utifrån.

 

För er som har ett radonhus är det starkt rekommenderat att ha ett ventilationssystem för att minska radonhalten i inomhusluften, då höga radonhalter är kopplade till lungcancer.

 

En bra ventilation minskar dessutom risken för fuktskador i bostaden. Höga fukthalter kan annars ge upphov till microbiella tillväxter som har en lång rad sjukdomar och hälsoproblem kopplade till sig. Dessutom kan reparationer av fuktskador vara oerhört kostsamma, framför allt om de hunnit växa till sig.

 

AC med uppvärmningsfunktion

Tekniken har kommit långt och de moderna AC-systemen är väldigt energieffektiva och använder nya “cutting edge” köldmedium som värnar om miljön.

 

Då vi på Ventilationsfixarna specialiserar oss på det norrländska klimatet erbjuder vi smarta lösningar med luftpumpar som har en kylande och renande effekt under heta somrar och även har marknadens effektivaste uppvärmningsfunktioner för den kyliga delen av året, med modeller som ger full funktion ända ner till -35° C.

 

Tycker ni detta kan vara något som passar i er bostad? Boka er luftkonditionering (AC) nu för att vara säkra på att ha er AC installerad innan värmen slår till. Ventilationsfixarna erbjuder dessutom ett bättre pris om ni beställer innan högsäsongen.

Ring och boka på

telefon: 0920-219338

eller via mejl här

Innova Balance 12​ med standardinstallation

Pris: 12 900 kr efter skattereduktion

(framkörningsavgift på 150 kr tillkommer)