Erbjudande AC

luftvärmepump

Kampanj före högsäsong

Innova Balance 12

12 900 kr
Daiseikai-9-RAS_PKVPG.jpg

Under sommaren 2018 kom det in fler beställningar på installation av luftkonditionering i Sverige än något år tidigare. Detta är inte så konstigt eftersom ett bättre klimat i bostaden ger både bättre sömn och motverkar trötthet generellt under dagen.

 

Utöver temperaturregleringen kommer dagens luftkonditioneringssystem utrustade med sofistikerade rengörings- och filtersystem speciellt framtagna för att hålla inomhusklimatet hälsosammare.

 

Ett AC-system ser till att luftombytet i er bostad är optimalt - vetenskapliga studier visar att 80% av alla villor inte har tillräckligt luftombyte. Detta har visats halvera risken för barn att drabbas av astma och även kraftigt minskat problematiken med pollen och pollenallergier.

 

Det ökade luftflödet förbättrar även syre- och koldioxidförhållandet i bostaden (som annars blir för mycket koldioxid p.g.a. vår andning) vilket annars kan ge upphov till huvudvärk, yrsel och illamående. Systemet filtrerar dessutom bort eventuella föroreningar och partiklar från luften som kommer utifrån.

 

För er som har ett radonhus är det starkt rekommenderat att ha ett ventilationssystem för att minska radonhalten i inomhusluften, då höga radonhalter är kopplade till lungcancer.

 

En bra ventilation minskar dessutom risken för fuktskador i bostaden. Höga fukthalter kan annars ge upphov till microbiella tillväxter som har en lång rad sjukdomar och hälsoproblem kopplade till sig. Dessutom kan reparationer av fuktskador vara oerhört kostsamma, framför allt om de hunnit växa till sig.

 

Tekniken har kommit långt och de moderna AC-systemen är väldigt energieffektiva och använder nya “cutting edge” köldmedium som värnar om miljön.

 

Då vi på Ventilationsfixarna i Norr specialiserar oss på det Norrländska klimatet erbjuder vi smarta lösningar med luftpumpar som både har en kylande och renande effekt under heta somrar men även har marknadens effektivaste uppvärmningsfunktioner för den kyliga delen av året med modeller som ger full funktion ända ner till -35° C.

 

Tycker ni detta kan vara något som passar i er bostad? Boka er luftkonditionering (AC) innan värmen kommer då tiderna blir mindre tillgängliga under högsäsong.

 

Eftersom det även underlättar för oss att ha mindre tryck under högsäsongen erbjuder vi er ett bättre pris om ni bokar redan nu, dessutom kommer ni vara väl förberedda inför nästa värmebölja.

Innova Balance 12​

Standardinstallation

Pris: 12 900 kr efter skattereduktion

framkörningsavgift på 150 kr tillkommer

Erbjudandet gäller före högsäsong

toshiba3.jpg
toshiba2.jpg

Passa på och ring och boka på 

 

Telefon: 0920-219338

eller via mail i formuläret nedan